Hond

 

 

hond2           hond3           hond4          hond5

In onze winkel is een uitgebreid assortiment voor hond.

 

 

wij zijn dealer van onder andere het volgende hondenvoer:

farmfood-he-transparant

Complete geperste voeding voor honden.

Natuurlijke voeding voor élke hond, en élke levensfase.

Farm Food HE bevat géén chemische hulpstoffen zoals antioxidanten, conserveringsmiddelen,  bindmiddelen, kleurstoffen, geurstoffen en smaakstoffen. Aan alle grondstoffen die in Farm Food HE zijn verwerkt, worden bovendien dezelfde kwaliteitseisen gesteld als aan producten bestemd voor menselijke consumptie. Farm Food HE is zeer hoogwaardige premium voeding voor elke hond, ongeacht diens leeftijd en/of prestaties.

healthydog_logo

GEZOND, NATUURLIJK EN EERLIJK

Healthy Dog is een gezonde, geperste hondenvoeding van premium kwaliteit. De filosofie van Healthy Dog is natuurlijk: De beste natuurlijke hondenvoeding voor een gezonder hondenlichaam. Volgens eerlijk recept, zonder onnodige toevoegingen. Healthy Dog gebruikt de beste grondstoffen en wordt met respect bereid, zodat alle voedingsstoffen goed door uw hond worden opgenomen.

carocroc

Gewoon goed voor je hond

CaroCroc is Oer-Hollands en biedt een compleet en overzichtelijk assortiment hondenvoeding verdeeld in een Premium en Super ­Premium lijn.

Net als jij, stellen ook wij ook hoge eisen aan de voeding voor je hond. Uiteraard ben je op zoek naar het ideale product. Welke voeding het meest geschikt is, hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan leeftijd, grootte, activiteit en gezondheid van je hond. CaroCroc producten zijn gemaakt met hoogwaardige grondstoffen, extra vitaminen en mineralen en zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

 

smolke

Niets is voor ons zo belangrijk dat jou en je hond een complete, gezonde én smakelijke voeding te bieden die aan al jullie eisen voldoet. Onze voedingen onderscheiden zich van andere voedingen door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en de hoge verteerbaarheid en smakelijkheid. Ons motto is dan ook niet voor niets  ‘Smøllen met Smølke!

logo-carnibest

Carnibest is een complete diepvriesvoeding voor honden.

Kwaliteit staat voorop bij Carnibest en daarom zijn alle grondstoffen in deze verse voedingen van superieure afkomst en 100% geschikt voor menselijke consumptie.

De kwaliteit van Carnibest heeft zich in de loop der jaren ruimschoots bewezen, wat onder andere blijkt uit de talloze gebruikerservaringen die u op deze website kunt lezen. Enorm veel dieren zijn volledig genezen van ziektes en kwalen, dankzij de vertrouwde kwaliteit van Carnibest. Daarnaast wordt Carnibest met zeer veel smaak gegeten!

Alle voedingen van Carnibest zijn gegarandeerd vrij van: gluten, geur- kleur en smaakstoffen, houdbaarheidsmiddelen, synthetische toevoegingen, varkensvlees, slachtafval en dierproeven.

 

logo-energique

Voer uw hond kerngezond

Een natuurlijke hondenvoeding voor een gezonde en fitte hond op basis van vers, rauw vlees.

 

Bij ons krijgt u een goed advies over hondenvoer en wij zullen altijd samen met u het juiste voer uw trouwe viervoeter zoeken.

Naast hondenvoer hebben wij ook een uitgebreide lijn snacks en kauwwaren voor u hond, voor het gezonde tussendoortje.

 

Verder kunt u bij ons alle benodigdheden voor uw hond vinden. Van kussens, speeltjes, voerbakken, riemen, halsbanden, tuigjes en shampoo’s

Ook hebben wij goede middelen tegen vlooien en wormen, u koopt dit altijd met een goed advies van ons. Onze apotheek heeft verder ook verschillende middelen tegen bepaalde klachten, denk aan oormijt, vuile ogen, angst enz.

 

huisdieren2                                                 huisdieren1