Kat

lara  kat2  kat1  kat3 kat4

 

Wij hebben een groot assortiment voor de kat.

 

 

Wij zijn onder andere dealer van deze kattenbrokken:

caocroc-kat

Gewoon goed voor je kat

CaroCroc is Oer-Hollands en biedt een compleet en overzichtelijk assortiment kattenvoeding verdeeld in een Premium en Super ­Premium lijn.

Net als jij, stellen ook wij ook hoge eisen aan de voeding voor je kat. Uiteraard ben je op zoek naar het ideale product. Welke voeding het meest geschikt is, hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan leeftijd, maar ook aan smaak. Want katten zijn kieskeurige eters. CaroCroc heeft voor de volwassen kat een kip, lam en vis-variant in haar assortiment. Daarnaast zijn CaroCroc producten gemaakt met hoogwaardige grondstoffen, extra vitaminen en mineralen en zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

CaroCroc Super Premium

Afgestemd op de behoeften van katten in elke levensfase en met eventuele voedselovergevoeligheden.

CaroCroc Premium

Naast bovenstaande Super Premium producten heeft CaroCroc voor de kat ook een Premium product in het assortiment. CaroCroc 3-Mix is een combinatie van brokjes met smaak van rund en gevogelte.

 

lara

Versele Laga Lara kattenvoer

Versele Laga Lara kattenvoer is goedkope en toch complete, uitgebalanceerde, smakelijke voeding voor uw kat. Versele Laga Lara kattenvoer bestaat uit krokante, licht verteerbare brokjes in de verschillende smaakcombinaties: gevogelte, vlees of vis.

Natuurlijk kunt bij ons ook terecht voor een heerlijke snack voor uw kat.

Verder kunt in onze winkel al uw katten benodigdheden kopen. Van halsbandjes, tuigjes, speeltjes, krabpalen, manden tot kattengras en shampoo’s

In onze apotheek vind u goede middelen tegen vlooien en wormen, altijd voorzien van een goed advies. Ook hebben wij andere middelen tegen bv oormijt, angst en vitaminen.

 

huisdieren3                              huisdieren1